Välinehuollon ammatillinen koulutus 18.5.2022

Perinteiset koulutuspäivät ovat vuosi toisensa jälkeen keränneet yhteen valtakunnallisesti suuren joukon välinehuoltajia ja välinehuoltotyötä tekeviä hygienia-alan ammattilaisia. Tänä vuonna koulutus järjestetään 18.5.2022 klo 9.00-12.00 koronaturvallisesti verkossa. Koulutukseen ilmoittaudutaan 18.5.2021 klo 8.45 mennessä. 

Ohjelma

  • SVHY_ohjelma_2022.pdf 745 KB
    Tästä löydät koulutuksen ohjelman - voit tulostaa sen samalla työpaikallesi sosiaalitiloihin!

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu 

Koulutukseen ilmoittaudutaan kätevästi NetTicket.fi-palvelussa 18.5.2022 klo 8.45 mennessä tästä ilmoittautumislinkistä. Palvelu mahdollistaa työnantajalle paperi- ja verkkolaskutuksen, joten osallistumista ei tarvitse maksaa ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi perua. 

Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki ja -koodi. Koulutukseen osallistutaan verkossa. Osallistujakoodilla koulutuspäivään voi osallistua samassa tilassa samaan aikaan koko työpaikan henkilökunta - osallistumiskoodi toimii yhdellä tietokoneella. 

Koulutuksen hinta on 195,00 eur (sis. alv 24 %). Arvonlisäveron voi vähentää toimijan omassa kausiverotuksessa ja kunnat voivat vähentää arvonlisäveron kunnallisvähennyksinä. 

Ilmoittautumiseen littyvissä teknisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä NetTicketiin


Laitevaatimukset

Koulutukseen osallistumista varten tarvitaan tietokone ja internetyhteys. Tietokoneessa tulee olla äänentoisto.